Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu devastator în Beliș. Trei case și trei anexe s-au făcut scrum – FOTO/VIDEO

0 215

Un incendiu violent a mistuit noaptea trecută trei case și trei anexe gospodărești din localitatea clujeană Beliș. Pompierii au luptat ore bune cu flăcările, reușind să limiteze răspândirea incendiului. Din nefericire, din casele afectate de flăcări n-a mai rămas nimic.

”Patru autospeciale de stins cu apă și spumă din cadrul unității noastre și una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Beliș, intervin de la primele ore ale dimineții pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei case și trei anexe gospodărești din localitatea Beliș”, transmite ISU Cluj.

Conform purtătorului de cuvânt al instituției, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 5.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit imobilele, construite pe structură de lemn, cuprinse în totalitate de flăcări.

”Ocupanții și animale au fost evacuați până la sosirea pompierilor, iar până în acest moment nu sunt anunțate persoane rănite în urma acestui eveniment”, a precizat Andrei Biriș.

Potrivit acestuia, cele două case alipite, cu o suprafață de cca 100mp, o casă de vacanță, de CCA 200mp, o șură, o lemnărie și o poiată, cu o suprafață cumulată de cca 100mp au fost distruse de flăcări și sunt desfășurate încă operațiuni pentru desfacerea și stingerea focarelor ce ard mocnit precum și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More