Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Incendiu la o sală de evenimente din Telciu. O pizzerie în pericol de a lua foc

0 162

Pompierii din Năsăud au intervenit joi dimineața la un incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Telciu. Din câte se pare, incendiul a pornit de la o defecțiune electrică, într-o sală de evenimente, existând pericolul de a se extinde și la un restaurant alătura, o pizzerie care aparține aceluiași proprietar.

Pompierii bistrițeni spun că incendiul s-a manifestat în interiorul sălii de evenimente, cu degajare mare de fum, fiind afectate de flăcări elemente de mobilier (mese și scaune), precum și izolația interioară.

Conform ISU Bistrița-Năsăud, suprafața totală a imobilului (cu destinație sală de evenimente) afectat de incendiu este de aproximativ 400 mp. Prima intervenție a fost asigurată de SVSU Telciu care, prin pompierii voluntari, a reușit împiedicarea extinderii incendiului la imobilul învecinat (pizzerie) și a început localizarea focarelor.

Pompierii militari năsăudeni, mobilizați în scurt timp cu trei autospeciale de stingere, dintre care una de intervenție de la înălțime și un echipaj de prim ajutor SMURD au continuat operațiunile de localizare și lichidare a focarelor, precum și îndepărtarea elementelor constructive care prezentau riscul prăbușirii, după lichidarea incendiului.

Incendiul a fost localizat și lichidat înainte ca acesta să se extindă la imobilul alipit, cu destinația restaurant (ce aparține aceluiași proprietar).

Din fericire, nu au fost persoane care să fi suferit arsuri în urma incendiului, în schimb, trei persoane au suferit atacuri de panică și au primit asistență medicală la locul intervenției, fără a fi nevoie de transportul acestora la spital.

În urma cercetării de la locul evenimentului, după finalizarea intervenției, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un aparat de aer condiționat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More