Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii. A fost activat planul roșu – VIDEO

0 526

Trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ au fost dislocate în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, situat pe strada Crișan din municipiul Cluj-Napoca, unde a fost semnalat un incendiu.

A fost activat planul roșu de intervenție, începând cu ora 8.55.

În momentul sosirii pompierilor la fața locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 și 5.

”Pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați ca și măsură de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție, și au fost relocați în alte spații din interiorul spitalului”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor la fața locului. Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment.

”În aceste momente se verifică canalul tehnic și spațiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol și a fi redate în folosință spatiile evacuate ale spitalului”, au mai transmis cei de la ISU.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More