Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nu au respectat măsura carantinrii la domiciliu. S-a lăsat cu amenzi de 10 mii de lei

0 204

Oamenii legii au aplicat într-o singură zi sancțiuni în valoare de 10.000 de lei unor persoane care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu.

Potrivit celor de la IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 21 noiembrie, în urma verificărilor efectuate la persoanele aflate în carantină, polițiștii l-au sancționat pe un bărbat de 31 de ani, din Bistrița care, deși aflat în carantină, a părăsit adresa de domiciliu, stabilită pentru carantină.

La aceeași dată polițiștii au mai depistat și sancționat contravențional alte două persoane care nu au respectat măsura carantinării, nefiind găsite la adresele stabilite.

Totodată, oamenii legii l-au verificat la domiciliu pe un tânăr de 18 ani, din Bistrița, față de care era dispusă măsura carantinării. Acesta a fost depistat de polițiști în scurt timp, în apropierea locuinței, nepurtând nici mască sanitară de protecție.

În după-masa de 21 noiembrie, polițiștii din Sângeorz-Băi au sancționat un tânăr de 22 de ani, din Lunca Ilvei, care nu a fost găsit la adresa de domiciliu, unde era plasat în carantină la domiciliu.

Cuantumul total al amenzilor aplicate este în valoare de 10.000 lei și, în toate cele 5 cazuri, a fost informat Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud pentru a dispune și alte măsuri complementare conform competenței, precizează cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More