Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoane din Dej, Bistrița și Cluj-Napoca, reținute într-un dosar penal de natură economică

0 1.396

Ca urmare a celor 15 mandate de percheziție domiciliară și a unui autocar desfășurate în cadrul unui dosar penal de natură economică, instrumentat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud, pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galați și Cluj, au fost ridicate mijloace de probă cât și 20.215 de euro, 28.345 de lei, 170 de lire sterline.

Perchezițiile au fost desfășurate pentru documentarea activității infracționale și administrarea probelor într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la 5 persoane, reprezentanți ai unor societăți comerciale care efectuează transport internațional de persoane și transport de colete, fără a deține licență și fără a înregistra în contabilitatea societăților sumele încasate, prejudiciul produs fiind estimat la aproximativ 500.000 de lei. 

În continuarea activităților, au fost puse în executare un număr de 6 mandate de aducere, în baza cărora au fost prezentate la audieri persoane bănuite și martori.

S-a dispus reţinerea a 4 persoane cu vârste cuprinse între 54 și 57 de ani, din Bistrița, Dej și Cluj-Napoca, urmând ca doi bărbați de 57 de ani, din Bistrița și Cluj-Napoca să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.

Cercetările continuă de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participații penale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More