Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: Pistă de biciclete metropolitană între Dej și Nireș

0 279

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului județean Cluj, care a avut loc ieri, a fost aprobat proiectul privind realizarea unei piste de biciclete între localitățile Dej și Nireș. Va fi o pistă metropolitană pentru bicicliști, anunță primăria comunei Mica.

”În prezent, suntem în faza de întocmire a proiectului pentru atragerea de fonduri europene prin PNRR, investiția fiind estimată la 2 milioane de lei”, a afirmat primarul Tiberiu Zelencz.

Pista de biciclete va avea o lungime de 4,8 km, urmând a fi amenajată de la limita municipiului Dej, până la intrare în localitatea Nireș (DJ 161 D și DJ 172 F).

Terenul va fi pus la dispoziție de către Consiliul Județean Cluj.

”Vom continua să accesăm fonduri europene și pentru alte proiecte care să fie implementate și în celelalte localități din comuna noastră. Mulțumesc domnului Alin Tișe, președintele Consiliului județean Cluj, consilierilor județeni, pentru susținerea parteneriatului, și tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Cu încredere, unitate și susținere dezvoltăm împreună comunitatea zi de zi”, a transmis Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More