Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ca de Dragobete: Inel de logodnă predat la poliție, în Florești

0 512

Un inel de logodnă, găsit acum șase zile pe o stradă din localitatea clujeană Florești, își așteaptă și acum proprietara. Sau proprietarul.

Inelul de logodnă a fost predat polițiștilor, dar până în acest moment nu s-a prezentat nimeni să-l revendice.

”Din păcate, până în acest moment, polițiștii Secției 6 Florești nu au identificat proprietara unui inel de logodnă găsit în zona străzii Șesul de Sus, în urmă cu șase zile. Detinătoarea de drept poate recupera bijuteria care, cu siguranță poartă valoare sentimentală, de la sediul secției, din localitatea Florești. Evident, după lămurirea anumitor criterii necesare stabilirii posesiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Bineînțeles, proprietatea asupra inelului poate fi dovedită și de un bărbat, nu doar de către ”deținătoarea de drept”, așa cum au subînțeles polițiștii.

Oricum, dacă aveți cunoștință că ați pierdut un astfel de inel, similar cu unul de logodnă, și puteți dovedi că vă aparține, vă puteți prezenta la secția de poliție pentru a-l recupera.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More