Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campanie de ecologizare în comuna Mica. Primarul invită cetățenii să se implice

1 1.305

Prima zi a lunii aprilie va fi una de curățenie pentru locuitorii comunei clujene Mica. Primarul Tiberiu Zelencz invită cetățenii să se implice în campania de curățenie.

Primăria comunei Mica derulează o nouă campanie de curăţenie la nivelul tuturor localităţilor de pe raza comunei. Acțiunea de ecologizare va avea loc în data de 01.04.2021, de la ora 10.30. Primăria Mica va asigura mănuşi, saci menajeri și gel dezinfectant, respectându-se normele sanitare în vigoare.

”Îmi doresc să avem o comună curată și modernă, însă pentru acest lucru este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi, să fim responsabili, să păstram curățenia în fiecare localitate, atât în zona în care locuim, cât și pe domeniul public și să luăm atitudine atunci când vedem persoane care aruncă deșeuri la voia întâmplării, pe spațiul public. În astfel de situații, am rugămintea de a ne anunța imediat, iar cei care aruncă deșeuri la voia întâmplării și se fac răspunzători de astfel de fapte trebuie trași la răspundere și sancționați. Trebuie să ne implicăm cu toții și arătăm că ne pasă! Numai împreună putem construi o comună curată și modernă!”, transmite primarul Tiberiu Zelencz.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ILI spune

    Prin si sanctionati si la Dej trebuie. Dar mai ramane sa vedem. TRIST.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More