Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ciolacu profită din nou de pandemie. Atac bazat pe problema măștilor chirurgicale

1 1.542

Marcel Ciolacu, lider al PSD, vrea să adune cât mai mult capital politic și nu ratează nici o șansă pentru a face acest lucru. De data aceasta el se îndreaptă către problema măștilor chirurgicale.

Liderul social democrat se arată revoltat de faptul că România interzice exportul de măști chirurgicale și că, în schimb, se permite importul de măști neconforme. Vina este bineînțeles îndreptată către Guvernul PNL – USR-PLUS.

O întrebare pentru domnii Cîțu, Orban și Voiculescu: cum e posibil ca România să interzică exportul de măști chirurgicale, dar să permită importul TUTUROR măștilor neconforme?! Astăzi am vizitat una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc.

Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-și afacerea și cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe și impozite. Oameni de care statul român condus de Orban, apoi de Cîțu și Voiculescu, și-a bătut joc!!!Anul trecut dl. Orban se lăuda peste tot cum va produce România echipamente de protecție. Ce s-a ales din aceste promisiuni? Nimic!

Producătorii români nu numai că nu au primit niciun fel de ajutor, dar au fost și împiedicați să-și vândă marfa în afară. Decizia aberantă legată de exporturi, i-a legat practic de mâini și de picioare! Dacă nu-i ajutați, măcar nu-i mai încurcați! Liberalizați exportul de măști chirurgicale! Sprijiniți capitalul românesc! scrie pe Facebook, Marcel Ciolacu.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Claudiu spune

    Si ce a spus rau?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More