Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Continuă căutările bărbatului dispărut în apele lacului Vârșolț. Intervin și scafandrii

0 81

Pompierii de la Secția Șimleu Silvaniei și Detașamentul Zalău au fost solicitați miercuri seara să intervină pentru a căuta o persoană posibil înecată în lacul Vârșolț (în zona rulotelor).

Conform ISU Sălaj, din informațiile primite de la martori, se pare că un bărbat de aproximativ 40 de ani a intrat în apa și nu a mai ieșit.

”A fost lansată pe apă barca cu sonar și a început misiunea de căutare a persoanei dispărute în lac”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Potrivit acestuia, la lăsarea întunericului, a fost realizat un dispozitiv de iluminat de la o autospecială, iar misiunea de căutare a continuat, din păcate mai multe ore fără rezultat, după care a fost suspendată pe parcursul nopții.

Căutările au fost reluate în această dimineață, în sprijin a fost solicitată și intervenția unei echipe de scafandri (formată din cadre de ISU Maramureș, respectiv de la ISU Hunedoara).

Elicopterul Smurd de la POA Jibou participă la acţiunea de căutare pe Lacul Vârşolţ prin efectuarea unui survol.

ACTUALIZARE:

Victima a fost găsită decedată. Trupul bărbatului a fost scos din lac de către pompieri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More