Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lucrări de reabilitare a drumurilor din comuna Mica. Mașinile de mare tonaj au interzis

0 307

Primăria comunei clujene Mica anunță că începând de miercuri au demarat lucrările de reabilitare la drumurile județene 161 D și 172 F, lucrări care vor dura aproximativ 4 luni.

”În prima faza se vor efectua lucrări de frezare a zonelor afectate și repararea acestora, urmând apoi modernizarea întregului sector de drum, de la podul peste Someș, la intrarea in comuna noastră, până în Valea Luncii, limita cu Județul Bistrița-Năsăud”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

În același timp, Consiliul Județean Cluj a hotărât ca mașinile de tonaj, peste 20 tone, nu vor mai putea trece prin comuna Mica, excepție făcând doar riveranii.

”Lucrările sunt efectuate de Consiliul Județean Cluj, iar pe această cale doresc să-i mulțumesc domnului Alin Tișe, pentru implicarea directă în rezolvarea acestei situații.

Din fericire am ajuns și în acest punct, însă pe de altă parte știu cât disconfort, nervi, mașini stricate, și din păcate accidente rutiere s-au produs din cauza acestei porțiuni de drum, care a fost grav afectată în urma devierii traficului din luna octombrie a anului trecut până în februarie 2022.

La fel ca dumneavoastră, am susținut mereu că aceste lucrări ar fi trebuit să aibă loc imediat după ce au fost ridicate restricțiile, însă procedurile care au stat la baza întocmirii expertizei, a studiului de fezabilitate, protecția tehnică și licitația pentru atribuirea lucrărilor sunt reglementate prin legi care, din păcate, de multe ori, în loc să ne ajute ne fac să batem pasul pe loc.

Am fost și sunt mereu alături de cetățenii comunei noastre și vă asigur că mereu voi lupta pentru bunăstarea și dezvoltarea comunei Mica, însă unele lucruri nu depind doar de mine, iar birocrația, de multe ori, îngreunează rezolvarea și realizarea unor lucrări”, a mai spus Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More