Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Seplecan și Vakar Istvan, în vizită de lucru la Nireș, unde încep lucrările la drumul județean 161D – FOTO/VIDEO

0 81

Seplecan Vakar Zelencz Nires (1)

La doar o zi după ce Consiliul Județean Cluj a aprobat alocarea de fonduri pentru repararea unor drumuri județene, președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, însoțit de vicepreședintele Vakar Istvan, s-au aflat la Nireș pentru a inspecta starea drumului.

Drumul județean 161D se află într-o stare deplorabilă, ca după bombardament, fiind foarte rare porțiunile de șosea pe care să nu existe groapă lângă groapă. De altfel, aceste aspecte au fost semnalate și printr-o petiție online inițiată de fostul viceprimar al comunei Mica, Tiberiu Zelencz, care s-a aflat și el azi, alături de președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj la inspecția drumului de la Nireș.

În primă fază, conform spuselor lui Mihai Seplecan, se vor efectua lucrări de decopertare și astupare a craterelor din asfalt, pentru ca ulterior drumul să fie nivelat.

În ședința Consiliului Județean Cluj de luni s-au alocat 500.000 de lei pentru repararea DJ 161D Nireș-Unguraș, însă Mihai Seplecan și Vakar Istvan spun că vor căuta soluții, alături de colegii din consiliul județean, ca și lunile următoare să mai găsească fonduri pentru lucrări de reparații și întreținere.

Seplecan Vakar Zelencz Nires (2)

Conform reprezentanților Consiliului Județean Cluj aflați marți la Nireș, la finalul acestei luni va fi propus un proiect prin care CJ Cluj să contracteze un credit bancar important, cu ajutorul căruia vor fi asfaltate complet restul drumurilor județene degradate. Este vorba de aproximativ 900 de kilometri de drum în tot județul care necesită lucrări de reparații, lucrările urmând să demareze în primăvara anului viitor.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.989041164491984.1073742035.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More