Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Morar Costan, 13 septembrie „o zi însemnată în care cinstim memoria pompierilor militari”

0 281

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, mesaj de Ziua Pompierilor din România.

Astăzi, 13 septembrie, la fel ca în fiecare an, sărbătorim Ziua Pompierilor din România.

O zi însemnată în care cinstim memoria pompierilor militari care în urmă cu 170 de ani, în data de 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu o pagină importantă din istoria noastră, în bătălia de la Dealul Spirii.

Totodată ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă către pompierii români care au salvat și salvează vieți, intervenind în lupta împotriva incendiilor sau în alte situații de urgență.

În această zi în care celebrăm Ziua Pompierilor din România transmit pompierilor dejeni aprecierea şi respectul pentru profesionalismul, dăruirea şi sacrificiul, dovedite în îndeplinirea misiunilor de apărare a vieții, îi felicit pentru colaborarea în cadrul evenimentelor organizate în oraș și pentru organizarea de activități în centrul municipiului cu scopul informării cetățenilor și a deschiderii spre comunitate.

Tuturor pompierilor dejeni şi familiilor lor, le urez multă sănătate şi împliniri pe plan profesional şi familial, alături de un sincer „ La mulţi ani”.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More