Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nunțile de aur și de argint, elevii și sportivii cu rezultate deosebite și copiii născuți în acest an, premiați în comuna Mica

0 2.253

Familiile care în cursul acestui an celebrează 25 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie, cuplurile care s-au căsătorit pe parcursul anului 2023, sportivii care au obținut rezultate (medalii, diplome) deosebite pe parcursul anului 2023, elevii care au obținut media generală 10 în anul școlar 2022-2023 și copiii născuți în decursul anului acesta, cu toții vor fi premiați de Primăria Mica.

Potrivit unui comunicat al autorităților locale, persoanele care se regăsesc în una dintre situațiile enumerate anterior sunt rugate să depună actele la sediul Primăriei Mica, sau online la adresa de email primariamicacj@primariamica.ro până la data de 30 noiembrie 2023.

Documentele necesare pentru participare la premiere se regăsesc în comunicatul de mai jos.

Momentul festiv va avea loc în luna decembrie, la Căminul Cultural din localitatea Mica, data urmând a fi comunicată după ședința Consilului Local din această lună.

”Încă din primul meu mandat mi-am dorit ca toate aceste frumoase momente să nu treacă neobservate, iar împreună cu colegii din Consiliul local Mica, am reușit an de an să ducem această tradiție mai departe. Sunt un om al faptelor, care pune mult suflet în tot ceea ce face pentru dezvoltarea comunei noastre, iar împreună, uniți și cu multă încredere suntem o mare FAMILIE, COMUNA MICA”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More