Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șoferi drogați pe străzile din Zalău, o obișnuință deja pentru polițiști

0 128

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în noaptea de 25 spre 26 septembrie, pe străzile din municipiul Zalău, încă doi conducători auto sub influența substanțelor psihoactive. Pentru oamenii legii a devenit deja o obișnuință să depisteze în trafic șoferi drogați.

Prima faptă a fost constatată, la ora 21:20, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Zalău.

Conducătorul auto, un tânăr, de 22 de ani, din Zalău, în urma testării, a ieșit pozitiv la MDMA (ecstasy). În urma controlului efectuat de polițiști, în habitaclul autoturismului, condus de tânăr, a fost descoperită o formă cilindrică din material plastic, care avea în interior urme de praf, de culoare albă.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Cea de-a doua faptă a fost constatată de polițiști, în flagrant delict, la miezul nopții, ora 00:05, pe strada Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Zalău. Polițiștii au oprit un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din Zalău, care avea ochii roșii și pupilele dilatate, motiv pentru care a fost testat cu aparatul Drugtest. Rezultatul a fost „POZITIV KET”, respectiv ketamină.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe psihoactive.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More