Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Țepe cu reparații pentru acoperișuri în Zalău. Șase bărbați cercetați penal

0 862

Doi zălauani au devenit victimele infracțiunii de înșelăciune. Șase persoane sunt cercetate.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 30 mai, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani, toţi din judeţul Covasna,  bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, la data de 29 mai, cei în cauză s-au prezentat la locuinţele a două persoane, din municipiul Zalău, pentru a efectua lucrări de de reparaţii la acoperişul locuinţelor. Într-un caz părţile s-au înţeles la suma de 2000 lei, iar la finalul lucrării i-au cerut propietarului suma de 7030 lei, bani pe care bărbatul i-a dat bărbaţilor. În celălalt caz, înţelegerea a fost contra sumei de 3000 de lei, iar la finalul lucrărilor, proprietarul le-a plătit 8500 de lei.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost identificate, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More