Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un poliţist din Zalău a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV

0 627

Un poliţist din Zalău a murit, duminică, după ce s-a răsturnat cu un ATV pe o păşune. Agentul era în timpul liber.

IPJ Sălăj a anunţat, duminică seară, că un poliţist din Zalău a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV.

”Poliţistul, aflat în timpul liber, se deplasa cu ATV-ul pe o păşune, din localitatea Stâna, iar la un moment dat s-a răsturnat cu acesta şi a decedat la scurt timp de la producerea evenimentului. Poliţistul îşi desfăşura activitatea la Poliţia Municipiului Zalău, a fost un om extraordinar,  iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simţi lipsa”, a transmis IPJ Sălaj.

„Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri…Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul!”, așa începe postarea de pe Facebook a Sindicatului Europol. 

Alin Unguraș, în vârstă de 29 de ani, a murit în ziua sa liberă, într-un accident rutier. 

„Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol”, mai arată mesajul. 

Sindicatul Europol a mai transmis că „Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română a pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți”. 

„Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”, încheie Sindicatul Europol. 

Poliţiştii au transmis condoleanţe familiei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More