Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

USR PLUS Dej și-a ales conducerea. Cine sunt aleșii

1 2.404

Formațiunea politică USR PLUS a organizat azi alegeri în cadrul filialei Dej, pentru desemnarea noului Birou Local, după cum anunță partidul într-un comunicat de presă.

”Azi, 26.06.2021, au avut loc alegeri interne în USR PLUS Dej pentru desemnarea unui nou Birou Local. Alegerile au marcat finalul procesului de fuziune între USR și PLUS și reprezintă o nouă etapă pentru organizația noastră.

Prioritatea noastră rămâne transformarea Dejului într-o oraș care oferă garanția unui trai decent pentru toți locuitorii săi și ne asumăm să construim un oraș în care copiii noștri să crească în siguranță, în condiții care să le asigure șansele atingerii potențialului maxim de dezvoltare”, anunță noua conducere a filialei dejene.

Conform votului exprimat azi de către alegătorii din cadrul partidului, au fost aleși următorii:

Președinte: Alexandrina Haranguș

Vicepreședinți: Alina Meșter
                          Aurel Roș
                          Paul Severin

Membri în Biroul Local: Cristian Mare
                          Mihaela Vălăsuțean
                          Dan Bonta
                          Mircea Gheța
                          Iulian Pop

Noua echipă are provocarea de a integra cele două organizații  locale și de a implementa proiectele noastre din Consiliul Local Dej.

„ Alegerile de azi au creat o echipă mai puternică la Dej, eu, ca președinte, voi fi liantul și catalizatorul de care este nevoie pentru ca Alianța USR PLUS  să devină pentru dejeni o alternativă viabilă la următoarele alegeri. Știm că va fi nevoie de multă muncă în următorii ani și suntem hotărâți să muncim mai mult și să nu ne abatem de la principiile care ne-au adus în politică”, a declarat președintele formațiunii politice dejene, Alexandrina Haranguș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Paul Severin – puteai sa iti iei si tu niste slapi !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More