Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr mort într-un accident grav. Medicii nu l-au putut resuscita – FOTO

0 798

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc în localitatea bistrițeană Șanț.

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi si un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au intervenit duminică seară, după ora 22.00, la ieșire din Rodna spre localitatea Șanț, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud

La fața locului a fost alocat echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

La sosirea salvatorilor la locul intervenției, victima a fost găsită în stop cardiorespirator.

”Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ BN, care a început protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul tânărului în vârstă de 22 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul la locul accidentului”, mai transmite ISU.

Potrivit IPJ, la locul evenimentului, pe Drumul Național 17D, polițiștii au găsit un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Rodna, care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului, șoferul care se afla singur în autoturism a fost rănit, survenind ulterior decesul acestuia.

Polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea lămuririi cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More