Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anchetă DNA la partidul UNPR, condus de GABRIEL Oprea. Unde au ajuns banii pentru sinistrați ?

0 49

Procurori DNA fac cercetări în cadrul partidului UNPR, pentru a afla unde au ajuns sumele strânse, pentru cei afectați de inundații, de partidul condus de Gabriel Oprea, 

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție anchetează modul în care ar fi fost cheltuite de către UNPR anumite sume de bani, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse judiciare. În acest caz, susțin sursele citate, procurorii anticorupție au efectuat, în luna decembrie, percheziții la sediul Uniunii Naționale pentru Progresul României. Anchetatorii fac cercetări într-un dosar privind modul cum au fost cheltuite anumite sume.

Potrivit anchetatorilor, în urma campaniilor de strângere de bani pentru sinistrați, există suspiciunea că banii ar fi fost cheltuiți de partidul Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR).

„În legătură cu informația din presă potrivit căreia DNA verifică modul cum au fost cheltuite unele fonduri de către UNPR, facem următoarele precizări: subiectul se referă la solicitarea, în decembrie 2015, de către DNA, a unor documente privind modul de constituire a Fondului ‘Solidaritatea’ și destinația finală a sumelor încasate în acest cont. Precizăm că, în mai 2010, UNPR a anunțat deschiderea unui fond de solidaritate pentru sprijinirea celor afectați de criză financiară. UNPR a lansat, la acel moment, o invitație către politicieni, parlamentari, agenți economici și către toți cei care doreau să contribuie să facă donații în contul respectiv. Persoane din conducerea partidului au făcut, la rândul lor, donații în cont, din veniturile personale”, informează UNPR într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More