Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Atenție la hoții din mijloacele de transport! Vezi ce au pățit doi clujeni

0 64

autobuz

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea a două furturi din mijloacele de transport în comun, care operează pe raza municipiului Turda.

Ieri, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Turda, a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din Turda, bănuit de comiterea a două furturi.

În fapt, la data de 8 august, tânărul ar fi sustras din buzunarul unui bărbat, aflat într-un mijloc de transport în comun, un portmoneu cu bani şi acte, cauzând un prejudiciu de circa 250 de lei.

De asemenea, s-a stabilit faptul că, la data de 11 februarie, bărbatul ar fi sustras din geanta unei femei, aflată într-un mijloc de transport în comun, un portmoneu cu bani şi acte, cauzând un prejudiciu de circa 600 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.Cluj.

ATENŢIE!

Doamnele şi domnişoarele pot evita cu uşurinţă aceste furturi dacă acordă importanţă modului în care poartă poşeta: întotdeauna aceasta să fie închisă şi să se afle în câmpul lor vizual şi în partea din faţă a corpului.

Bărbaţilor le recomandăm să poarte portofelul într-un buzunar interior al vestimentaţiei, în partea din faţă, cât mai aproape de corp! Nu purtaţi portmoneul în buzunarul din spate al pantalonilor!

Atenţie în staţiile mijloacelor de transport în comun la urcarea şi coborârea din acestea. Nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuiţi! Când sunteţi împinşi din spate la urcare sau în mijlocul de transport în comun, verificaţi-vă imediat poşeta, borseta sau buzunarele! Aceste sfaturi sunt valabile şi atunci când staţi la rând pentru cumpărături.

Nu pierdeţi din vedere faptul că autorii furturilor din buzunare şi poşete sunt persoane bine îmbrăcate, care încearcă să inspire încredere şi să nu incomodeze prin prezenţa lor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More