Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ce să nu-ți lipsească din bagaj atunci când mergi în vacanță cu prichindelul?

0 1.422

A mai rămas puțin din vară, cel puțin conform calendarului, dar căldura dispare tot când vrea ea. Tocmai de-asta, nu e timpul pierdut pentru o vacanță cu familia. În cazul în care nu ai putut să pleci până acum în vacanță și te uitai pe net la poze din vacanțele altora, e în regulă, nu e timpul pierdut. Poți oricând să pleci chiar și un weekend până la mare și înapoi. Vizitezi puțin împrejurimile, mănânci mâncăruri pe care nu le mâncai înainte și stai și la plajă, normal.

Să îți faci tu bagajul poate părea ușor. Îți zici că îl faci chiar cu o seară înainte să pleci. Că doar de, cât de greu poate să fie să faci un bagaj. Ei bine, destul de greu. Întâi de toate, ar trebui să te hotărăști unde mergi mai exact, după aceea să te uiți la vreme și să te gândești la câteva activități de bază pe care vrei să le faci în vacanță. Poate mergi la plajă, vizitezi sau vrei ca în ultima seară să mergi la un restaurant mai elegant. Toate activitățile astea îți cer ținute diferite. Bun, după ce te-ai decis în privința activităților, mai gândește-te la cât de mult vrei să stai. Și după ce ai stabilit toate aceste detalii, ar trebui să îți calci hainele pe care vrei să le iei cu tine și să începi să le pui în bagaj. Așa că, durează mai mult decât ai crede să îți faci bagajul, cel mai bine apucă-te din timp. Mai ales dacă ai un copil. De ce? Pentru că o să fie greu să îi faci și lui bagajul.

Și tocmai pentru a nu intra în criză de timp, fix înainte de vacanță, în articolul de astăzi o să îți spunem cam ce să îi pui celui mic în bagaj. Așa că, dacă aveai vacanța planificată sau nu, hai să vezi ce să îi pui celui mic în bagaj.

Îmbrăcămintea potrivită pentru locul în care mergi

Primele lucruri pe care le ai de bifat din listă sunt articolele de îmbrăcăminte. Indiferent că mergi la mare sau la munte, asta nu înseamnă că trebuie să îi iei haine prea groase sau prea subțiri. Mereu trebuie să mergi după modelul 70-30. Ce e modelul acesta? Hai să luăm un exemplu, dacă mergi la mare cu cel mic și aplici modelul de mai sus, atunci ar trebui să îi iei 70% haine subțiri și 30% haine mai grosuțe, pentru seară, cum ar fi un trening pentru copii. Sigur, modelul acesta poate să varieze și de perioada în care mergi. Însă pentru o vacanță la mare, ai nevoie de câteva tricouri cu mânecă scurtă, pantaloni scurți, o vestuță, un hanorac, pantaloni lungi și o șapcă.

Pe lângă hainele din timpul zilei, ar trebui să te mai gândești și cu ce hăinuțe doarme cel mic. Doar nu cu hainele de afară, asta-i sigur. Cel mai bine, pentru pijamaua celui mic alegi o pereche de pantalonași scurți și un tricou cu mânecă scurtă. Și materialul să fie bumbac.

Încălțămintea ideală pentru anotimp, dar și loc

Mai întâi, vorbim despre vară. Și ce merge mai bine vara, dacă nu o pereche de sandale pentru fetițe sau băieței? Nu prea multe, pentru că sandalele de fetițe și băieței sunt speciale. În ce sens sunt speciale sandalele de fetițe și băieței? Ei bine, sunt potrivite pentru cam orice fel de activitate, sunt comode și ce e cel mai important, îi lasă pieleea să respire celui mic. Așa că, pe timp de vară și puțin din toamnă, sandalele de fetițe sau băieței sunt cele mai potrivite, mai ales pentru o plimbare la mare. Acum vorbim puțin și despre cazul în care vrei să dai o fugă în vârf de munte, într-o drumeție ușoară și o plimbare pe potecile pietruite. În cazul acesta o pereche de adidași o să își facă treaba. Sunt foarte comozi și sunt cumva buni la toate.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More