Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cea mai ieftină asigurare RCA de pe piață

0 60

Am umblat azi pe la diferiți brokeri pentru a încheia o asigurare RCA pentru un prieten. Prima ofertă primită a fost de 712 lei, pe 6 luni la un broker din Dej, care mai dădea ca bonus și o sticlă de vin. A doua firmă, ceva mai ”galbenă”, avea cam același preț, dar fără sticla de vin inclusă.

Intrat de ceva vreme pe piața asigurărilor, magazinul online eMAG.ro, vine cu o ofertă imbatabilă la asigurarea RCA, dar și cu o reducere de până la 10%.

Și am zis să încerc și eu. Aplicația de pe site este foarte ușor de utilizat, și din câteva click-uri ai afișate și ofertele de la companiile de asigurare precum City Insurance, Uniqua, Astra Asigurări, Omniasig, Allianz Țiriac, Groupama, Generali, Euroins sau Carpatica.

După introducere datelor în aplicație, prețul asigurării RCA, tot pe 6 luni, a ajuns la 668 de lei, asta după ce s-a aplicat o reducere de 9% din prețul inițial de 710 lei. Deci și fără reducere ieșeam mai ieftin decât la firmele din Dej.

Mai mult, avantaje ar fi că nu mai trebuia să mă deplasez pe la diverse locații, asigurarea mi-a venit în câteva minute pe email, iar în 24 de ore curierul o aduce în original direct acasă, fără cost pentru transport.

Am încercat apoi să văd cu cât aș fi ieșit mai ieftin pentru un alt model de mașină și alt proprietar. În februarie am încheiat o asigurare pe 1 an, tot la o firmă din Dej, pentru care am plătit 158 de lei. Dacă făceam RCA-ul la eMAG, plăteam doar 136 de lei.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More