Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DEJ. 139 de lampioane pentru 139 de ani de liberalism – FOTO/VIDEO

0 359

139 de ani de liberalism sarbatoriti la Dej (1)

Zeci de lampioane galbene au luminat vineri seara cerul Dejului, în cadrul unei campanii în care organizația locală a PNL Dej a sărbătorit într-un mod inedit 139 de liberalism.

Având în vedere că în 24 mai se sărbătoresc 139 de ani de existență a Partidului Național Liberal, organizația PNL Dej a ales să sărbătorească marele eveniment în centrul orașului.

Aproape 150 de membri și simpatizanți ai liberalilor, în frunte cu cei din conducerea filialei Dej a PNL s-au adunat, cu mic, cu mare, vineri seara la evenimentul din Parcul Mic. Aici, liberalii au lansat spre cer 139 de lampioane galbene, marcând astfel cei 139 de ani trecuți de la înființarea Partidului Național Liberal, în 24 mai 1875.

Numărul mare de oameni prezenți în parc, dar și spectacolul de lumină și culoare a atras interesul dejenilor care au trecut prin zonă, unii dintre ei dorind să se alăture celor prezenți la sărbătoarea liberală, chiar dacă nu au simpatii politice. Iar pentru cei mici, în special, evenimentul organizat de ”galbenii” dejeni au fost un adevărat motiv de bucurie.

Prin evenimentul din centrul Dejului, organizația locală a PNL a pus punct campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, cu gândul de a îndemna locuitorii să participe duminică la vot, după cum a declarat pentru Someșeanul.ro și viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More