Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Grav accident pe strada 1 Mai din Dej. Un microbuz, o cisternă și două autoturisme implicate – FOTO/VIDEO

0 208

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp la intrare în Dej dinspre Gherla, pe strada 1 Mai. Potrivit primelor informații primite de la fața locului, în accident au fost implicate patru autovehicule, printre care o cisternă, un microbuz pentru transport persoane și două autoturisme.

Circulația rutieră în zonă este complet blocată. În urma apelului la 112 la fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, polițiștii precum și pompierii dejeni.

ACTUALIZARE:

Potrivit informațiilor, accidentul rutier s-a produs din cauza șoferului de pe autotren, care nu a observat coloana din fața lui formată la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând astfel în coliziune cu  un microbuz aflat în fața sa, care la rândul lui a intrat într-o Dacia Duster, cel din urmă autoturism fiind proiectat într-o altă mașină care-l preceda.

În microbuzul implicat în accident se aflau 13 turiști australieni, care veneau, alături de șofer și ghidul turistic, de la Târgu Lăpuș și mergeau în excursie la Salina Turda. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a două persoane din microbuz, șoferul și ghidul turistic, aceștia primind îngrijiri medicale la fața locului, refuzând însă transportul la spital.

Turiștii au fost duși la o benzinărie de la marginea orașului, unde așteaptă un alt microbuz care să-i prea și să-i ducă la Turda.

Între timp, pompierii dejeni au încercat cu autospeciala din dotare să tracteze autocisterna din mijlocul drumului, însă din cauza greutății acesteia, nu au reușit. Acum se așteaptă intervenția unui utilaj de mare tonaj pentru a tracta autocisterna din mijlocul șoselei. Până la finalizarea acestor intervenții, circulația în zonă se desfășoară cu dificultate, coloanele de mașini întinzându-se pe distanțe însemnate în ambele sensuri.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More