Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop, motivează scrisoarea Vioricăi Dăncilă: „unii actori politici încearcă dărâmarea guvernului”

2 680

În urma publicării textului trimis de către premierul României către Consiliul European, au apărut și reacțiile politice. Liviu Pop, senator PSD de Maramureș, motivează scrisoarea Vioricăi Dăncilă.

Un nou punct fierbinte a apărut pe scena politică românească prin scrisoarea premierului Viorica Dăncilă către Comisia Europeană, scrisoare în care condamnă evenimentele din 10 august, numind acțiunile protestatarilor ca și încercări de răsturnare a Guvernului. Scrisoarea către Comisia Europeană și despre scrisoare puteți citi aici.

Nu au întârziat reacțiile oamenilor politici printre care și senatorul PSD de Maramureș, Liviu Marian Pop, care într-o intervenție la postul de televiziune Digi24 a a afirmat că „E absolut normal ca premierul să înainteze un document către partenerii de la Bruxelles, în condițiile în care unii actori politici încearcă dărâmarea guvernului ales democratic.”

Întrebat dacă există dovezi în ceea ce privește o darâmare a guvernului, senatorul a arătat cu degetul către USR, către campania acestora de strângere de semnături „Fără penali în funcții publice.”

Întreaga intervenție a senatorului Liviu Marian Pop la Digi24:

„E absolut normal ca premierul să înainteze un document către partenerii de la Bruxelles, încondițiile în care unii actori politici încearcă dărămarea guvernului ales democratic. (Există dovezi?) Bineînțeles. Cei de la USR strângeau semnături pentru o inițiativă cetățenească Fără penali în funcții publice. (Pe ce dovezi se bazează Viorica Dăncilă în scrisoare?) Sunt convins că dacă doamna premier a prezentat public acest demers, aceste dovezi există.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ISSIMA spune

    Așa de tare îi deranjază „Fără penali în funcțiile publice!” Se simt vizați de cuvântul acesta?

  2. Anonim spune

    Ce să aperi când e vorba de o astfel de guvernare? Prostia? Incultura? strategiile diversioniste – la atâta se pricep. Cu astfel de inși , cu astfel de proceduri țara nu merge înainte! Ne-am întors înainte de 89.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More