Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Un nou focar Covid-19. Peste 40 de persoane infectate la un centru de vârstnici din Dezmir

1 273

Peste patruzeci de vârstnici au fost depistați pozitivi Covid-19 în Dezmir.

Un nou focar Covid-19 a fost identificat pe raza județului Cluj. Potrivit prefectului Mircea Abrudean este vorba despre un centru de vârstnici din Dezmir, comuna Apahida.

În cadrul acestui centru au fost efectuate 54 de testări. Astfel au fost identificate 48 de persoane pozitive Covid-19. Persoanele, cu vârste între 68 și 92 de ani, sunt rezidente ale centrului.

În cursul zilei de azi se va organiza evaluarea tuturor pozitivilor din punct de vedere clinic, paraclinic și imagistic în vederea stabilirii conduitei terapeutice adecvate fiecărui pacient. Menționăm că s-a decis testarea ca urmare a depistării a doua cazuri pozitive la personal. Activitatea centrului se suspendă pentru măsuri de dezinfecție, a transmis prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. zoli spune

    Chiar si in Vibracoustic acolo la voi in Dej aveti un focar de Covid ………probabil anunturile si sponsorizarile de la ei va fac sa inchideti gura . faina presa . Va apropiati

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More