Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acțiuni pentru siguranța cetățenilor în Maramureș. ce sancțiuni s-au dat

0 66

Pentru că siguranţa cetăţeanului este prioritate a poliţiştilor maramureşeni, aceştia au acţionat în ultimele 24 de ore pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta siguranţa participanţilor la traficul rutier.

La Baia Sprie, poliţiştii rutieri au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român pentru a verifica starea tehnică a autoturismelor care se deplasează pe raza oraşului. Au fost oprite 39 de autoturisme şi în urma verificărilor efectuate de poliţiştii s-au constatat nereguli pentru care au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale. Astfel, cei care s-au pornit la drum cu autoturisme ce aveau defecţiuni tehnice vor plăti amenzi în valoare de 3 200 de lei. În trei cazuri poliţiştii au luat măsura complementară a retragerii certificatelor de înmatriculare iar un şofer care a fost depistat în timp ce efectua o depăşire neregulamentară a rămas fără permisul de conducere.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au acţionat în zona târgului organizat ieri în localitate. Scopul poliţiştilor a fost combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi prevenirea actelor comerciale ilicite. Au fost verificate 27 de persoane care desfăşurau activităţi comerciale şi 19 autovehicule aflate în traficul rutier. Cu această ocazie au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate este de 15 230 de lei. De asemenea, pentru abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

La Seini, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au acţionat împreună pentru supravegherea traficului rutier şi menţinerea unui climat de siguranţă pe drumurile publice. Au fost verificate peste 30 de autovehicule iar pentru abaterile constatate s-au aplicat sancţiuni în valoare de 5 500 de lei. A fost reţinut un permis de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

La Săliştea de Sus, un tânăr de 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii l-au depistat conducând un moped fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More