Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alin Tișe dă în judecată angajații aeroportului Cluj

0 697

Președintele CJ Cluj a depus plângeri penale și dă în judecată toți angajații aeroportului Cluj care au participat la mitingul desfășurat în perioada 19-20 martie.

Alin Tișe intră în război cu anagajații Aeroportului Cluj după mitingul acestora desfășurat în intervalul 19-20 martie 2019. Președintele Consiliului Județean Cluj i-a acționat în judecată și a formulat plângeri penale individuale împotriva persoanelor „care au făcut aceste afirmații jignitoare, calomniatoare precum și împotriva acelora care au afișat bannere cu conținut mincinos, jignitor, calomniator”.

Totodată, președintele Consiliului Județean Cluj susține că a formulat plângeri penale și acțiuni în instanță  împotriva directorilor semnatari ai nenumărate acțiuni și plângeri „false și nedovedite, afirmații și acuze false, înaintate de diverse instituții”, transmite Alin Tișe.

„Cu privire la cele 2 filme denigratoare, insultătoare, făcute de unii angajați ai aeroportului, informez că am formulat plângere penală împotriva numiților: Mocean Petru, Stănică Constantin, Zanc Gabriela și a celorlalte persoane implicate în realizarea versurilor, înregistrarea vocii, distorsionarea vocii și mediatizarea lor prin upload pe youtube și pe rețelele de socializare, transmitere prin email folosind inclusiv adrese fictive din Rusia (.ru)”, a mai trasmis Alin Tișe.

De asemenea Tițe vorbește în cazul aeroportului despre ilegalități, fraudarea bugetului public și că aceste probleme vor fi înaintate de către CJ Cluj către toate forurile naționale și internaționale.

„CJ Cluj va informa toate forurile naționale și internaționale – DNA, DIICOT, Parchete, Parlament – Camera Deputaților și Senat, ambasade, autorități aeronautice naționale și internaționale, Guvern și alte instituții abilitate, cu privire la ilegalități, fraudarea bugetului public prin contracte și acte adiționale și lucrări fictive / neconforme, precum și cu privire la starea tehnică a pistei noi și a platformei Apron 4, construite din bani publici, la prețul de 50 de milioane de euro, crăpate deja încă din perioada de garanție”, a încheiat președintele Consiliului Județean Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More