Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anchetă internă la Poliția Municipiului Dej. Polițiști cercetați după ce ar fi participat la petreceri în stare de urgență

0 14.908

O anchetă este în plină desfășurare la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, după ce polițiști din cadrul Poliției Municipiului Dej au fost surprinși în fotografii participând la petreceri private, deși restricțiile impuse de ordonanțele militare interzic acest lucru.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, iar IPJ Cluj a declanșat o anchetă internă în acest caz.

”În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În imaginea postată pe o rețea de socializare, apare șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean, alături de alte persoane, la o cabană din apropierea Dejului, pe Valea Tărpiului, la o petrecere în aer liber, care ar fi avut loc în data de 12 aprilie. Între timp, imaginea a fost ștearsă de pe Facebook.

Contactat de Someșeanul.ro pentru a obține un punct de vedere în acest caz, Alin Câmpean s-a ferit să facă declarații, rezumându-se la a spune că ”În momentul de față mă abțin de la comentarii sau declarații întrucât este o cercetare dispusă de către IPJ Cluj.

O altă imagine în care apare un polițist din Dej, a fi fost făcută la o petrecere din Dej, și postată ulterior pe Instagram. Aici apare un polițist de la Ordine Publică, agent șef principal Valer Gavrilă, alături de alți dejeni. Atât acesta, cât și alte persoane din imagine poartă măști de protecție, sub bărbie, ce-i drept.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More