Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Peste 400 de saci cu deșeuri adunați în câteva ore

1 75

Peste 400 de saci cu deșeuri au fost colectați în urma acțiunii „Împreună pentru un oraș mai curat”.

Angajați ai Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat au  participat la acțiunea  „Împreună pentru un oraș mai curat” organizată de Primăria Municipiului Dej.

Demarată în cursul dimineții de ieri, activitatea a constat în ecologizarea mai multor zone din oraș: zona Bungăr către Orizont, cimitir Dealul Florilor, aleea de legătură strada Crișan cu strada Țibleșului, zona digului către parcul de skateboard, zona digului din cartierul 1 Mai, aleea pietonală între strada 1 Mai și cimitirul Dealul Florilor, zona străzii Bistriței, izvor, strada Nicolae Iorga și Nicolae Titulescu, parc Centrul Cultural ”Arta”, parc Centrul de Informare Turistică, alee acces Parcul Mare, Aleea Primăverii,  strada Bisericii, Triaj, cimitir Mulatău, Competrol, Parcul Mare și zona pieței agroalimentare. 

În urma acțiunii, la care s-au alăturat cadre didactice și elevi din școlile dejene, au fost colectați aproximativ 450 saci deșeuri care au fost preluați  de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Compania de Salubritate Brantner Vereș.

„În fiecare an organizăm această acțiune pe care o consider utilă atât pentru menținerea curățeniei cât și dezvoltarea spiritului civic în rândul nostru, al tuturor. În opinia mea, este de datoria noastră să menținem curățenia în oraș, zi de zi, pentru ca orașul să fie așa cum ni-l dorim. Acțiunea va fi urmată de o campanie de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la respectarea regulilor de bună conduită în zonele publice (parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, etc.) și păstrarea curățeniei în oraș. Primăria Municipiului Dej va derula această campanie în luna mai”, a declarat primarul Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. EDI spune

    Si daca ar fi 4000,civilizatia si cultul pentru natura, pentru curat pe spatiile publice, nu intereseaza pe majoritatea cetatenilor urbei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More