Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Cherecheș pune tunurile pe Craica. „Cei care întrețin acolo această debandadă” puși la muncă

0 1.360

Zona Craica a municipiului Baia Mare intră într-un proces de igienizare. Locuitorii au fost „înarmați” cu lopeți și mături pentru a aduna gunoaiele.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se avântă în lupta pentru imagine a orașului pe care îl păstorește. Edilul a dat startul unor campanii de curățenie deoarece vrea să împământenească în mintea băimărenilor motto-ul „Ordine și curățenie în Baia Mare este demersul cu care am pornit acum câțiva ani, împreună, la drum”.

Cu aceste cuvinte își începe Cătălin Cherecheș o postare pe pagina de Facebook a Municipiului Baia Mare, postare a cărei scop principal este să arate cetățenilor că primarul a pus acum tunurile pe zona Craica, o zonă bine cunoscută băimărenilor și nu numai.

Astfel, după mașinile abandonate pe marginea drumului și ridicate de autorități, urmează promisiunea demolării garajelor neconforme. Multe astfel de acțiuni vom derula în această perioadă, unele vor fi adevărate surprize pentru cei care au greșita impresie, spre exemplu, că am glumit când am spus că demolăm garajele neconforme, scrie Cătălin Cherecheș.

Însă cea mai mare surpriză este, după cum am menționat deja, curățenia zonelor controversate din orașul nostru. În această ordine de idei, ieri, 31 octombrie, s-a început igienizarea zonei Craica. Greul a căzut pe chiar cei care locuiesc în respectivul topos, numiți în textul primarului prin sintagma cei care întrețin acolo această debandadă.

Am dat astăzi, de la prima oră, startul acțiunii de curățenie și igienizare a zonei Craica. Evident, cei care au dus greul acestei acțiuni au fost tocmai cei care întrețin acolo această debandadă. Monitorizați de echipe mixte, formate din polițiști locali, asistenți sociali și asistenți comunitari, „înarmați” cu lopeți, mături și sprijiniți de reprezentanții Municipiului Baia Mare, prin utilajele puse la dispoziție, oamenii au adunat gunoaiele care s-au strâns în ultima perioadă, notează glorios primarul băimărean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More