Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Hoții de combustibil lovesc din nou

0 374

Patru tineri au fost reținuți 24 de ore pentru furt de combustibil. Au creat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au prins în flagrant delict, în noaptea de 1/2 martie a.c., trei tineri de 24 ani, 19 ani și 17 ani, toți din Budacu de Sus, în timp ce sustrăgeau combustibil, și anume motorină, din rezervoarele unui buldoexcavator, respectiv autocar, de pe raza localității Bistrița.

În urma extinderii investigațiilor și a perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 29 ianuarie – 2 martie a.c., cei trei, împreună cu un alt bărbat, de 29 ani, tot din Budacu de Sus, ar fi sustras, în diferite participații, cantitatea de 3500 litri de combustibil din mai multe autocamioane, buldoexcavatoare și autocare, faptele de furt calificat fiind înregistrate inițial cu autor necunoscut.

Prejudiciul cauzat este în valoare totală de aproximativ 20 000 lei, iar față de cei patru, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore. La data de 3 martie a.c., trei dintre aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bistrița care a dispus față de bărbatul de 29 ani măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, iar pentru tinerii de 24 ani și 17 ani a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More