Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la o uscătorie a unui bloc din Baia Mare

0 78

incendiuOrizont

Locatarii unei scări de bloc din Baia Mare, au trecut prin clipe de groază noaptea trecută, după ce un incendiu a izbucnit la uscătoria blocului, transformată în locuință.

Pompierii maramureșeni au fost sesizați la ora 02:24 despre producerea unui incendiu pe strada Păltinișului. Au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere a incendiilor, reușind să lichideze incendiul în scurt timp.

Flăcările se manifestau la uscătoria blocului, transformată în locuință. Proprietarul acesteia a avut și el de suferit, nu doar material, fiind rănit la nivelul superior al corpului prin arsuri ușoare.

De suferit au avut și ceilalți locatari, după ce incendiul a afectat instalațiile electrice, cele de alimentare cu apă și gaz ale blocului.

O întreagă armată de specialiști cercetează cauzele producerii incendiului, iar autoritățile locale au dat asigurări că în cel mai scurt timp vor evalua și remedia defecțiunile produse de incendiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More