Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reclama care a făcut milioane de oameni să lăcrimeze – VIDEO

1 658

reclama copil doctor

Un spot publicitar realizat de compania de telefonie mobilă True Move H a devenit viral pe Internet, înregistrând până acum de peste 5,6 milioane de vizualizări.

Reclama are un mesaj impresionant. Un copil care, din cauza sărăciei, este nevoit să fure medicamente pentru mama lui bolnavă are parte de un ajutor nesperat din partea unui necunoscut. Acesta, proprietarul unui restaurant, sare în ajutorul băiatului, îi plătește medicamentele și-i dă și ceva de mâncare pentru familia lui.

După 30 de ani rolurile însă se inversează. Bărbatul are acum probleme de sănătate și are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a se trata. Cel care este acum salvator este tocmai copilul pe care-l ajutase cu 30 de ani în urmă. Băiatul, devenit acum doctor, plătește toate cheltuielile medicale ale bărbatului, dovedind că bunătatea și generozitatea sunt răsplătite întotdeauna.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. angy spune

    AMAZING!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More