Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

5 dintre cele mai populare sloturi online ale anului

0 1.010

Distracția nu are limite în online. Dacă nu trage peștele când ești la pescuit pe malul Someșului, îți poți „îneca” dezamăgirea deschizând un slot pe telefon. Cine știe, poate odată cu schimbarea stării de spirit se schimbă și norocul și ai parte de fir întins.

Ce anume să joci? Sunt mii de posibilități. Poți începe cu următoarele 5 păcănele online, care sunt printre cele mai populare în 2023:

Frozen Tropics

Până acum am auzit expresia „Când o îngheța iadul”, dar niciodată „Când or îngheța Tropicele”. În plus, știam că este încălzire globală… în fine, nu ai cum să nu intri în joc când vezi un asemenea titlu. Cum adică, „Frozen Tropics”? Primul ecran te răcorește total: palmierii sunt acoperiți cu zăpadă, plaja s-a transformat în derdeluș, iar unele fructe de pe grilă sunt în blocuri de gheață.

Un papagal viu colorat este în dreapta ecranului, bine îmbrăcat, cu o pălărie care să îl ferească de crivăț. Muzica de pe fundal este o combinație între acordurile exotice și melodiile de Crăciun. Dintr-o rotire norocoasă, doar pictogramele dezghețate plătesc. Sunt două tipuri de Wild-uri, iar papagalul înghețat este simbol Scatter care îți aduce rotiri extra dacă apare în minim trei exemplare.

John Hunter and the Book of Tut

Descoperirea mormântului lui Tutankhamon este povestea unei aventuri adevărate, care a reprezentat subiect de film, dar și sursă de inspirație pentru slotul „John Hunter and the Book of Tut”, care poate fi jucat aici: https://frankcasino.ro/ro.

Exploratorul John Hunter pleacă în această aventură, decis să înfrunte blesteme străvechi. Obiectivul principal este să descopere cartea regelui, despre care se spune că este magică. Într-adevăr, în joc, cartea are o putere deosebită: este și Wild, și Scatter. Dacă se oprește pe grilă în minim trei exemplare, primești 10 rotiri extra cu simbol special expandabil, care nu trebuie să se afle pe poziții adiacente pentru a plăti. Hunter este cea mai valoroasă pictogramă.

Space Invaders

Circulă vorba pe internet că autoritățile americane se pregătesc să anunțe existența extratereștrilor. Este un moment cât se poate de bun ca să te antrenezi să îi întâmpini, în caz că au de gând să ne invadeze. Păcăneaua online „Space Invaders” are o grafică retro, exact ca a jocurilor de pe PC din anii 90.

Sunt mai multe tipuri de navete spațiale și de extratereștri, unul dintre ei având valoare de simbol Wild. O monedă care are gravată pe ea un OZN este Scatter. Dacă în timpul rotirii pe role se opresc un OZN și un tun, atunci se poate declanșa o funcție specială, cu condiția ca laserul tras de tun să lovească aparatul zburător al oamenilor verzi.

Jammin Jars

Fructele s-au săturat să stea în lădițe și au zis să își facă de cap în club. Grila este inundată de lumina reflectoarelor, iar în partea de sus a ecranului este un glob de sticlă ca în discotecile de pe vremuri. Borcanul cu jeleu multicolor este „personajul” principal. Pare doar un Wild, dar e mai mult de atât: dacă este implicat într-o combinație care plătește, multiplicatorul îi crește cu o unitate și rămâne pe grilă, pe când celelalte pictograme dispar și lasă locul altora.

Pentru ca rotirea să fie norocoasă, trebuie ca minim cinci simboluri de același fel să se oprească pe poziții adiacente. Minim trei borcane cu jeleu aduc rotiri extra în care Wild-urile nu mai dispar de pe ecran.

Razor Shark

Dacă ești părinte de preșcolar, nu se poate să nu fi auzit de melodia „Baby Shark”. Dacă nu ești, caut-o pe internet ca să vezi cât de tare este. Apoi, te poți distra cu slotul „Razor Shark”, în care apar tot felul de pești de mari dimensiuni. Desigur, rechinul este cel mai important dintre ei, pentru că este simbol Wild. Un alt simbol special este mina marină, ce îndeplinește rolul de Scatter. Dacă pe ecran plutesc trei mine, atunci se declanșează un joc special, pe fundul oceanului. La fiecare rotire extra, rolele 2 și 4 sunt formate din alge, care sunt simboluri Mystery. Ele se pot transforma în orice, inclusiv în rechini stivuiți, care te fac să trăiești un sentiment minunat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More