Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Polițiști dejeni, loviți de mașina unui fugar

0 1.443

Un șofer din Bistrița i-a pus în pericol pe polițiștii dejeni care au încercat de mai multe ori să-l oprească în trafic, după ce l-au prins conducând cu viteză excesivă.

S-a întâmplat miercuri după-amiază, întreaga aventură începând în localitatea Valea Luncii, unde șoferul de 33 de ani din Bistrița a fost prins de aparatul radar circulând cu viteză. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor nici la Valea Luncii și nici, ulterior, la Mănăstirea, fiind urmărit în trafic de către oamenii legii.

Polițiștii dejeni l-au prins apoi, pentru scurt timp, în parcarea unui hotel de la intrare din Dej, însă în momentul în care unul dintre agenți a încercat să-l scoată din mașină pentru a-l imobiliza, șoferul a demarat în trombă. L-a lovit pe polițist, apoi era cât pe ce să-l ia în plin pe un al doilea gent de la Rutieră, care s-a ferit din calea mașinii. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parcarea hotelului.

Bistrițeanul a plecat în viteză, cu mașina prin oraș, și ajungând în cartierul Dealul Florilor, și-a abandonat mașina în zona Pădurii Bungăr, pe strada Orizont. Aici i-au găsit oamenii legii mașina, însă șoferul era dispărut.

O oră mai târziu acesta s-a prezentat la poliție și a mărturisit că se grăbea să ajungă la Cluj-Napoca, motiv pentru care n-a oprit la semnalele polițiștilor, la Valea Luncii, pentru ca mai apoi să se sperie de gestul făcut și să aleagă în continuare să scape de filtrele rutierilor.

Șoferul a rămas fără permis pentru 60 de zile, a fost amendat, însă odată prezentat în fața procurorului cu acuzația de ultraj, acesta a decis că șoferul nu se face vinovat de această infracțiune și l-a lăsat liber. Asta deși un polițist a fost lovit cu mașina, iar altul a fost aproape să fie izbit în plin de autoturismul bistrițeanului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More