Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Polițiști dejeni, loviți de mașina unui fugar

0 1.419

Un șofer din Bistrița i-a pus în pericol pe polițiștii dejeni care au încercat de mai multe ori să-l oprească în trafic, după ce l-au prins conducând cu viteză excesivă.

S-a întâmplat miercuri după-amiază, întreaga aventură începând în localitatea Valea Luncii, unde șoferul de 33 de ani din Bistrița a fost prins de aparatul radar circulând cu viteză. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor nici la Valea Luncii și nici, ulterior, la Mănăstirea, fiind urmărit în trafic de către oamenii legii.

Polițiștii dejeni l-au prins apoi, pentru scurt timp, în parcarea unui hotel de la intrare din Dej, însă în momentul în care unul dintre agenți a încercat să-l scoată din mașină pentru a-l imobiliza, șoferul a demarat în trombă. L-a lovit pe polițist, apoi era cât pe ce să-l ia în plin pe un al doilea gent de la Rutieră, care s-a ferit din calea mașinii. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parcarea hotelului.

Bistrițeanul a plecat în viteză, cu mașina prin oraș, și ajungând în cartierul Dealul Florilor, și-a abandonat mașina în zona Pădurii Bungăr, pe strada Orizont. Aici i-au găsit oamenii legii mașina, însă șoferul era dispărut.

O oră mai târziu acesta s-a prezentat la poliție și a mărturisit că se grăbea să ajungă la Cluj-Napoca, motiv pentru care n-a oprit la semnalele polițiștilor, la Valea Luncii, pentru ca mai apoi să se sperie de gestul făcut și să aleagă în continuare să scape de filtrele rutierilor.

Șoferul a rămas fără permis pentru 60 de zile, a fost amendat, însă odată prezentat în fața procurorului cu acuzația de ultraj, acesta a decis că șoferul nu se face vinovat de această infracțiune și l-a lăsat liber. Asta deși un polițist a fost lovit cu mașina, iar altul a fost aproape să fie izbit în plin de autoturismul bistrițeanului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.